Colombina Ocean Eyes*UA

Colombina Ocean Eyes*UA 27. november 2014 -13. april 2016. Elskede Colombina, du er nu fri for smerter, men vores hjerter er knuste. Du var den skønneste lille pige, og mor til 2 dejlge killinger, som altid vil blive hjemme, da de er en del af dig. Du nåede kun, at være mor for dem i 7 uger, men det klarede du fantastisk, så de i dag er de mest cool killinger, vi nogensinde har haft. Tak for alt, skønne pige.....hvorfor skulle vi miste dig, altid de bedste... (dine nyrer duede ikke mere)

Hvem er Columbina

Burmeser
Chokolade tortie
BUR h
Født 27. november 2014
GM2-negativ via forældre. HK og HD negativ.

Meget smuk pige, som vi var så heldige, at få lov, at købe af hendes opdrætter Larysa Khrenova (Ocean Eyes*UA) Colombina er helt cool i alle livets aspekter, og intet kan ryste hende. Hun er MEGET glad for mad, og kan stort set spise alt, så kræsen kan man bestemt ikke kalde hende.

Hun er virkelig en drømmekat med mange mange kvaliteter - blandt andet er hendes farve lidt usædvanlig, idet den er meget lys og super flot, hendes øjne er bare SÅ smukke, og hendes type er noget nær perfekt.

Vi glæder os meget til, at følge denne smukke pige, og forhåbentligt få nogle smukke killinger fra hende en dag.

Tak til Larysa Khrenova og familie for denne virkelig dejlige og smukke kat - hun er højt-elsket Hjerte

 

April 2016 - Elskede Colombina, du er nu fri for smerter, men vores hjerter er Knust hjerte Du var den skønneste lille pige, og mor til 2 dejlge killinger, som altid vil blive hjemme, da de er en del af dig. Du nåede kun, at være mor for dem i 7 uger, men det klarede du fantastisk, så de i dag er de mest cool killinger, vi nogensinde har haft. Tak for alt, skønne pige.....hvorfor skulle vi miste dig, altid de bedste... (dine nyrer duede ikke Trist)

Columbinas udstillingsresultater

Kommer...

Colombinas stamtavle